logo

Hvem er Sushilicious?

  • Sushi - Sundhed - Samvitighed

    Vores mål er altid at give vores gæster håndlavet og frisklavet sushi af højeste kvalitet. I vores sushi, har vi fokus på masser af fyld i rullerne med mange forskellige smagsvariationer, kombineret med en flot visuel oplevelse.

    Vores dygtige sushi-kokke er stolte af deres håndværk, og tilbereder din sushi for øjnene af dig, ligesom i Japan. Det er en meget ærlig måde at lave mad på. Man kan se hvad der kommer i rullerne, man kan se hvordan de bliver lavet, og vigtigst af alt, man kan se at det er frisklavet.

    Vi har ikke præ-fabrikeret sushi, liggende i en køledisk og venter på at kunderne kommer. Vi laver kun maden på bestilling. Det giver en gang imellem en lille smule ventetid, men vi mener det er ventetiden værd, idet man tydeligt kan smage friskheden. Samtidig er det underholdende at se sin sushi blive lavet.
    Har du ikke lyst til at vente, skal du blot bestille din menu i forvejen, så har vi din sushi klar til dig på det tidspunkt du ønsker.



    Sundhed


    Der er et Japansk ordsprog som siger:

        ”Hvis du får noget sushi der smager godt, og som overrasker dig, så får du 75 dage mere at leve i”

    og der er noget om snakken. Japanerne, som lever meget af sushi og fisk, har en af verdens højeste levealdre.I Japan har de en forventet levetid, som i øjeblikket er cirka fem-ti år længere end europæere og andre, som lever efter en vestlig livsstil.
    En dansker spiser i gennemsnit 10 kg fisk om året. En japaner spiser i gennemsnit 70 kg fisk om året. Det er ganske logisk, at en kost, som omfatter bl.a. sushi, meget fisk og tang er en medvirkende årsag til, at japanerne lever så meget længere.

    Hos Sushilicious sikrer vi at vores råvarer har en høj kvalitet samt har et højt næringsindhold.



    Bæredygtighed


    Hos Sushilicious er bæredygtighed et nøgleord. Mange fiskearter er udrydningstruede eller bliver fanget under frygtelige forhold. Vi har stor fokus på at finde de produkter på markedet, der er fanget eller opdrættet under de bedst mulige forhold.
    Eksempelvis er al vores tun er fanget med line, og ikke med net. Tunen kommer oftest fra det indiske ocean, enten fra Sri Lanka eller Maldiverne.
    Når store trawlere med deres net støvsuger havet for fisk, fjerner de al grundlag for en bæredygtig bestand. Rovdriften, der drives på tun i dag, er endt i, at mange arter er overfisket. Der er desuden problemer med bifangsten, idet andre arter end den tun man skal bruge, for eksempel hajer og havskildpadder, også bliver fanget med i de kæmpemæssige net.
    Vis omtanke når du køber sushi og lad os sammen bevare fiskebestanden.

    Hos sushilicious er alt fisk og skaldyr certificeret af MSC, Friends Of The Sea, Global Gab, eller ASMI, der bl.a. arbejder for bæredygtigt fiskeri.





    Sushilicious er lig med bæredygtighed, for vi ønsker at sælge sushi med god samvittighed.



Tlf.: 32 10 55 00

  • Skal du holde fest?

    Hos sushilicious har vi stor erfaring med at sushi til både store og små begivenheder. Hvad enten du vil holde en lille privat fødselsdag, stor reception med mange gæster eller noget helt tredie, kan vi klare opgaven. På siden Selskaber kan du læse mere om hvad vi kan gøre for dig. Mere

  • Kursus

    Vi afholder jævnligt kurser, og vi har stor erfaring på området. Både åbne kurser som alle kan deltage i, og private kurser arrangeret enten af en virksomhed eller en personaleforening. Kurserne laves i alle størrelser, og i alle prisklasser. På siden Kursus kan du se hvilke åbne kurser der er her i foråret. Hvis du vil høre om hvad vi kan arrangere for dit firma/forening, så giv os et ring, så finder vi en løsning sammen. Mere

  • info@sushilicious.dk